> Schoorsteenveger Brabant gezocht? | Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Brabant

U kunt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks als uw schoorsteenveger in Brabant inschakelen. Wij zijn aangesloten bij de A.S.P.B. en hebben vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Oss, Uden, Berlicum, Roermond en Tilburg. Wij bedienen heel Brabant maar ook Limburg. Daarnaast staan wij ook graag tot uw dienst voor het reinigen van uw dakgoten en/of dakkapellen in Brabant. Heeft u dus een gespecialiseerde schoorsteenveger Brabant nodig? U kunt ons bellen op 040 – 40 02 855. Of neem contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Tarieven van een schoorsteenveger Brabant

U wilt weten wat onze schoorsteenveger in Brabant kost? Wij kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren en daarvoor gelden verschillende tarieven:

  • Schoorsteenvegen al vanaf € 79,50. Heeft u twee rookkanalen? Dan zijn de kosten €110.
  • Rieten dak schoorsteenvegen al vanaf €95.
  • Dakgootreiniging al vanaf €5,00,- per strekkende meter.
  • Dakkapel reiniging al vanaf €60.
  • Dak camera inspectie al vanaf €110.

Bekijk ook onze prijzenpagina.

Onderhoud dakkapel

Een dakkapel heeft veel voordelen. Niet alleen kunt u van de zolder een extra studeer- of slaapkamer maken, ook is er meer lichtinval en vermeerdert de waarde van uw huis. Daarbij is het wel zaak om uw dakkapel goed te onderhouden, want een dakkapel krijgt als uitstekend gedeelte van uw huis vaak veel te verduren. Naast vuil, algen, mos en vogelpoep zijn er ook nog weersinvloeden zoals hagel en regen. Door regelmatig onderhoud aan uw dakkapel in Brabant ziet uw huis er weer fris uit en gaat uw dakkapel langer mee.

Tarieven dakkapel reinigen

Voor het reinigen van uw dakkapel zijn de kosten afhankelijk van de grootte van uw dakkapel. Voor een kleine dakkapel betaalt u €60,- en voor een grote dakkapel €100,-. Zit u er net tussenin, dan betaalt u €80,-.

Tarieven dakgoten reinigen

Jaarlijks uw dakgoten laten reinigen in Brabant, voorkomt schade aan uw dakgoten en lekkages. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks kan nu uw dakgoot reinigen voor €5,00 per strekkende meter. De voorwaarde daarbij is wel dat uw dakgoot minstens 16 meter lang is. Is dit niet het geval? Dan brengen wij €18,- extra in rekening voor de voorrijkosten.

Waarom kiezen voor Schoorsteenveegbedrijf Hendriks?

Het gediplomeerde en vakkundige personeel van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks beschikt over ruim 20 jaar ervaring. U kunt dus wel zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in schoorsteenvegen en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak. U kunt ons ook inschakelen om uw dakgoot te reinigen in Uden of uw dakgoot te reinigen in Oss.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 5,00 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.