> Schoorsteenveger Brabant gezocht? | Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteen service van schoorsteenveger Brabant

U kunt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks als uw schoorsteenveger in Brabant inschakelen. Wij zijn aangesloten bij de A.S.P.B. ,en hebben vestigingen in Breda, Eindhoven, Helmond, Berlicum en Tilburg. Daarnaast staan wij ook graag tot uw dienst voor het reinigen van uw dakgoten en/of dakkapellen.

Gespecialiseerde schoorsteenveger Brabant nodig?

Bel ons: 040 – 40 02 855

of neem contact met ons via het contactformulier

Ga naar het contactformulier

Tarieven schoorsteenveger Brabant

U wilt weten wat onze schoorsteenveger in Brabant kost? Alle kosten op een rijtje:

  • Schoorsteenvegen zonder abonnement: € 69,-.

Heeft u twee rookkanalen? Dan zijn de kosten als volgt:

  • Schoorsteenvegen zonder abonnement €98,-
Hendriks Schoorsteenveger Brabant

Onderhoud dakkapel

Een dakkapel heeft veel voordelen. Niet alleen kunt u van de zolder een extra studeer- of slaapkamer maken, ook is er meer lichtinval en vermeerdert de waarde van uw huis. Daarbij is het wel zaak om uw dakkapel goed te onderhouden, want een dakkapel krijgt als uitstekend gedeelte van uw huis vaak veel te verduren. Naast vuil, algen, mos en vogelpoep zijn er ook nog weersinvloeden zoals hagel en regen. Door regelmatig onderhoud ziet uw huis er weer fris uit en gaat uw dakkapel langer mee.

Tarieven dakkapel reinigen

Voor het reinigen van uw dakkapel zijn de kosten afhankelijk van de grootte van uw dakkapel. Voor een kleine dakkapel betaalt u €60,- en voor een grote dakkapel €100,-. Zit u er net tussenin, dan betaalt u €80,-.

Tarieven dakgoten reinigen

Jaarlijks uw dakgoten laten reinigen, voorkomt schade aan uw dakgoten en lekkages. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks kan nu uw dakgoot reinigen voor €4,50 per strekkende meter. De voorwaarde daarbij is wel dat uw dakgoot minstens 12 meter lang is. Is dit niet het geval? Dan brengen wij €18,- extra in rekening voor de voorrijkosten.

Waarom kiezen voor Schoorsteenveegbedrijf Hendriks?

Het gediplomeerde en vakkundige personeel van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks beschikt over ruim 20 jaar ervaring. U kunt dus wel zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in schoorsteenvegen en dakreiniging. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kies de vestiging in Brabant die voor u van toepassing is: Berlicum, Eindhoven, Breda, Roermond of Tilburg of maak direct een afspraak.

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud aan de schoorsteen belangrijk?

Bij het stoken van hout, kolen of olie ontstaan onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terechtkomen. Deze deeltjes kunnen later in brand vliegen, waardoor de schoorsteen in brand vliegt. Onderhoud is nodig om deze brand te voorkomen.

Wanneer moet ik mijn schoorsteen (laten) vegen?

Dit is bepaald in de bijlage van het Gebruiksbesluit. Bij gebruik van hout, kolen of olie, wanneer u de kachel of open haard als sfeerverwarming gebruikt, is één keer per jaar vegen voldoende. Bij intensief gebruik, bijvoorbeeld als hoofd- of bijverwarming, is het verstandig om het kanaal twee keer per jaar te laten vegen.

Wat doet een schoorsteenveger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw schoorsteen. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om schoorsteenbranden te voorkomen.