> Schoorsteenveger Roermond | Specialist Hendriks Vegers! > Menu

Schoorsteenveger Roermond

Bent u op zoek naar een A.S.P.B.-aangesloten schoorsteenveger in Roermond? Of een andere plaats in Limburg? Dan bent u bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks aan het juiste adres. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks heeft al 20 jaar lang ervaring met schoorsteenvegen. Bovendien biedt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks nog veel meer dan alleen maar schoonsteenvegen. Laat ook uw dakgoot schoonmaken in Roermond. Ze geven een op uw situatie aangepast advies voor onderhoud en garanderen daarbij kwaliteit. Wilt u direct een schoorsteenveger inschakelen?

Neem contact met ons op

Diensten die de schoorsteenveger uit Roermond biedt

De schoorsteenveger uit Roermond biedt meer dan één dienst aan. Zo onderscheidt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks zich van andere schoorsteenbedrijven. De andere diensten die hij aanbiedt zijn:

  • Camera inspectie
  • Dakgoot reiniging
  • Dak reparatie

Camera-inspectie vanaf €110,- incl vegen € 225,00

Door middel van een camerasysteem kan Schoorsteenveegbedrijf Hendriks de binnenkant van de schoorsteen of het ventilatiekanaal inspecteren. Op deze manier kunnen we snel lekkages en verstoppingen ontdekken en herstellen. Nadat de schoorsteen of ventilatiekanaal volledig is gecontroleerd, krijgt u hiervan een rapportage (indien gewenst). Dit geldt ook voor uw dak. Door op deze manier een inspectie te doen, voorkomt u problemen bij uw schoorsteenkanaal en dak.

Reiniging van dakgoten

Uw dakgoten kunnen veel hebben, mits u deze goed onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van uw dakgoot als deze verstopt raakt of het reinigen van uw dakkapel die veel vuil opvangt zoals mosgroei, bladeren en vogelpoep.

Offerte op maat voor uw dak reparatie

Bij storm of hagel kan veel schade worden veroorzaakt aan uw dak. Deze schade kan zorgen voor lekkages. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Daarom bieden wij dak reparatie aan na stormschade. Onze deskundige dakdekkers achterhalen eerst de oorzaak van de schade en brengen dan een advies uit die zij vertalen in een offerte op maat. Op basis van het advies kunnen zij meteen aan de slag om u te helpen.

Contact of afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks ? Wilt u graag een vraag stellen over de diensten die wij aanbieden? Er zijn verschillende manieren waarop u deze gespecialiseerde schoorsteenveger kunt bereiken. U kunt ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0475 – 20 20 66. Naast Roermond zijn wij tevens gevestigd in  Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Maastricht, Breda en Berlicum.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 5,00 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.