Menu

Schoorsteenveger Roermond

Bent u op zoek naar een A.S.P.B.-aangesloten schoorsteenveger in Roermond? Of een andere plaats in Limburg? Dan bent u bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks aan het juiste adres. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks heeft al 20 jaar lang ervaring met schoorsteenvegen. Bovendien biedt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks nog veel meer dan alleen maar schoonsteenvegen. Ze geven een op uw situatie aangepast advies voor onderhoud en garanderen daarbij kwaliteit.

Schoorsteenveger inschakelen vanaf €59,-?

Bel ons: 0475 – 20 20 66

Diensten die de schoorsteenveger uit Roermond biedt

De schoorsteenveger uit Roermond biedt meer dan één dienst aan. Zo onderscheidt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks zich van andere schoorsteenbedrijven. De andere diensten die hij aanbiedt zijn:

Camera-inspectie vanaf €80,- incl vegen € 125,00

Door middel van een camerasysteem kan Schoorsteenveegbedrijf Hendriks de binnenkant van de schoorsteen of het ventilatiekanaal inspecteren. Op deze manier kunnen we snel lekkages en verstoppingen ontdekken en herstellen. Nadat de schoorsteen of ventilatiekanaal volledig is gecontroleerd, krijgt u hiervan een rapportage (indien gewenst). Dit geldt ook voor uw dak. Door op deze manier een inspectie te doen, voorkomt u problemen bij uw schoorsteenkanaal en dak.

Reiniging van daken vanaf € 60,-.

Uw dak kan veel hebben, mits u deze goed onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van uw dakgoot als deze verstopt raakt of het reinigen van uw dakkapel die veel vuil opvangt zoals mosgroei, bladeren en vogelpoep.

Offerte op maat voor uw dakreparatie

Bij storm of hagel kan veel schade worden veroorzaakt aan uw dak. Deze schade kan zorgen voor lekkages. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Daarom bieden wij dakreparatie aan na stormschade. Onze deskundige dakdekkers achterhalen eerst de oorzaak van de schade en brengen dan een advies uit die zij vertalen in een offerte op maat. Op basis van het advies kunnen zij meteen aan de slag om u te helpen.

Contact of afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks ? Wilt u graag een vraag stellen over de diensten die wij aanbieden? Er zijn verschillende manieren waarop u deze gespecialiseerde schoorsteenveger kunt bereiken. U kunt ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0475 – 20 20 66. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@hendrikvegers.nl. Naast Roermond zijn wij tevens gevestigd in  Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Maastricht, Breda en Berlicum.