Menu

Schoorsteenveger Roermond

Bent u op zoek naar een A.S.P.B.-aangesloten schoorsteenveger in Roermond? Of een andere plaats in Limburg? Dan bent u bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks aan het juiste adres. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks heeft al 20 jaar lang ervaring met schoorsteenvegen. Bovendien biedt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks nog veel meer dan alleen maar schoonsteenvegen. Ze geven een op uw situatie aangepast advies voor onderhoud en garanderen daarbij kwaliteit.

Schoorsteenveger inschakelen vanaf €69,00 incl btw en voorrijkosten.

Bel ons: 0475 – 20 20 66

Diensten die de schoorsteenveger uit Roermond biedt

De schoorsteenveger uit Roermond biedt meer dan één dienst aan. Zo onderscheidt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks zich van andere schoorsteenbedrijven. De andere diensten die hij aanbiedt zijn:

Camera-inspectie vanaf €80,- incl vegen € 175,00

Door middel van een camerasysteem kan Schoorsteenveegbedrijf Hendriks de binnenkant van de schoorsteen of het ventilatiekanaal inspecteren. Op deze manier kunnen we snel lekkages en verstoppingen ontdekken en herstellen. Nadat de schoorsteen of ventilatiekanaal volledig is gecontroleerd, krijgt u hiervan een rapportage (indien gewenst). Dit geldt ook voor uw dak. Door op deze manier een inspectie te doen, voorkomt u problemen bij uw schoorsteenkanaal en dak.

Reiniging van dakgoten

Uw dakgoten kunnen veel hebben, mits u deze goed onderhoud. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van uw dakgoot als deze verstopt raakt of het reinigen van uw dakkapel die veel vuil opvangt zoals mosgroei, bladeren en vogelpoep.

Offerte op maat voor uw dakreparatie

Bij storm of hagel kan veel schade worden veroorzaakt aan uw dak. Deze schade kan zorgen voor lekkages. Dat willen we natuurlijk voorkomen! Daarom bieden wij dakreparatie aan na stormschade. Onze deskundige dakdekkers achterhalen eerst de oorzaak van de schade en brengen dan een advies uit die zij vertalen in een offerte op maat. Op basis van het advies kunnen zij meteen aan de slag om u te helpen.

Schoorsteenveger aan het werk

Contact of afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks ? Wilt u graag een vraag stellen over de diensten die wij aanbieden? Er zijn verschillende manieren waarop u deze gespecialiseerde schoorsteenveger kunt bereiken. U kunt ons contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 0475 – 20 20 66. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@hendrikvegers.nl. Naast Roermond zijn wij tevens gevestigd in  Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Maastricht, Breda en Berlicum.

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud aan de schoorsteen belangrijk?

Bij het stoken van hout, kolen of olie ontstaan onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terechtkomen. Deze deeltjes kunnen later in brand vliegen, waardoor de schoorsteen in brand vliegt. Onderhoud is nodig om deze brand te voorkomen.

Wanneer moet ik mijn schoorsteen (laten) vegen?

Dit is bepaald in de bijlage van het Gebruiksbesluit. Bij gebruik van hout, kolen of olie, wanneer u de kachel of open haard als sfeerverwarming gebruikt, is één keer per jaar vegen voldoende. Bij intensief gebruik, bijvoorbeeld als hoofd- of bijverwarming, is het verstandig om het kanaal twee keer per jaar te laten vegen.

Wat doet een schoorsteenveger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw schoorsteen. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om schoorsteenbranden te voorkomen.