Menu

Schoorsteenveger Maastricht

U zocht op “schoorsteenveger Maastricht” en kwam op deze pagina terecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken! De gediplomeerde schoorsteenvegers staan graag tot uw dienst voor het jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoud aan uw schoorsteen. Informeer naar ons abonnement en profiteer van nog scherpere prijzen voor het onderhoud aan uw schoorsteen. Bel direct naar 043 – 20 41 192 of stuur een e-mail naar info@hendriksvegers.nl. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks is aangesloten bij de A.S.P.B. en  heeft verschillende vestigingen in heel Brabant. en limburg

Schoorsteenveger inschakelen al mogelijk vanaf €59,-!

Bel ons: 043 – 20 41 192

Schoorsteenveger Maastricht met abonnement

Als u kiest voor een abonnement voor onze schoorsteenveger in Maastricht, betaalt u geen €59,- voor het schoorsteenvegen van één kanaal, u betaalt slechts €55,- (per jaar)! Heeft u twee rookkanalen dan betaalt u zonder abonnement €85,- en met abonnement €80,- (per jaar). Het abonnement is voor een periode van minimaal 3 jaar.

Camera-inspectie schoorsteen

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning die beschikt over een schoorsteen? Wilt u deze schoorsteen gaan gebruiken? Dan is het zeer aan te raden om uw schoorsteen eerst te laten controleren voordat u deze gaat gebruiken. We inspecteren de schoorsteen op verstoppingen en lekkages. Zo weet u zeker dat u weer veilig kunt stoken. Het grote voordeel van een camera-inspectie van uw schoorsteen is dat dit mogelijk is zonder hak- en breekwerk. Een camera-inspectie wordt eveneens vaak uitgevoerd om de oorzaak aan te wijzen van rook- en/of stankoverlast bij het stoken.

Tarieven camera-inspectie

Wanneer u overtuigd bent van het belang van een camera-inspectie, dan kunt u kiezen voor vier varianten bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks :

  1. Camera-inspectie: €80,-
  1. Camera-inspectie inclusief schoorsteenvegen: : €125,-
  1. Camera-inspectie inclusief schoorsteenvegen & rapport: €145,-
  2. Camera-inspectie inclusief schoorsteenvegen, rapport en foto’s: €155,-

Schoorsteenrenovatie

Als na de camera-inspectie blijkt dat uw schoorsteen aan renovatie toe is, kunnen wij dit direct voor u uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het herstellen of vernieuwen van het voegwerk of het vervangen van loodwerk. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit als u een beroep doet op onze schoorsteenvegers.

Dakwerken

Naast het vegen van uw schoorsteen, is Hendriks Vegers ook uw aangewezen partner voor dakwerken. Bijvoorbeeld als u iemand zoekt voor het inspecteren van uw dak of het reinigen van uw dakgoten en/of dakkapellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.