> Schoorsteenveger Den Bosch gezocht? | Hendriks Vegers! > Menu

Schoorsteenveger Den Bosch

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Den Bosch of omgeving? Is uw schoorsteenkanaal echt toe aan een schoonmaakbeurt? Neemt u dan contact op met schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteenveger, dus staan wij garant voor onze kwaliteit en professionaliteit. Onze schoorsteenvegers in Den Bosch kunt u al inschakelen vanaf €79,50 incl. voorrijkosten en btw! U kunt ook bij ons uw dakgoot schoonmaken in Den Bosch.

Neem contact met ons op

Dé schoorsteenveger vlakbij Den Bosch inschakelen

Heeft u ons contact of afspraken formulier ingevuld voor een afspraak schoorsteenvegen vlakbij Den Bosch? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We overleggen wanneer het u het beste uitkomt zodat we een afspraak kunnen maken. Ook willen wij graag van u weten om hoeveel kanalen het gaat. U betaalt voor één schoorsteenkanaal €79,50 voor twee kanalen brengen wij €110,00 in rekening. U bent dan verzekerd van veilig stoken.

Schoorsteenvegen in combinatie met een camera inspectie

Ook kunt u bij ons terecht voor een camera-inspectie van uw schoorsteen. Op die manier kunnen wij eventuele lekkages en/of verstoppingen opsporen. Ons gediplomeerde personeel voorziet u graag van vakkundig advies. De kosten voor een camera-inspectie bedragen €110,-. U kunt ons ook vragen meteen uw schoorsteen te vegen. Zo slaat u twee vliegen met één klap! In dit geval betaalt u €225,-.

Andere diensten Schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers

Naast schoorsteenvegen en een camera-inspectie kunt u ook bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Dakgootreiniging: nu € 5,00 per strekkende meter (dit geldt bij minimaal 16 meter dakgoot). Minder dan 16 meter komt er € 18,00 voorrijkosten bij.
  • Dakkapellen reinigen: voor een kleine dakkapel rekenen wij €60,-, een middelgrote dakkapel reinigen kost u €80,- en voor een grote dakkapel betaalt u €100,-.
  • Dakreparatie na storm- en hagelschade: om erger te voorkomen is het aan te raden snel te handelen bij storm- en hagelschade. Hiervoor maken wij een offerte. We komen eerst bij u langs om de schade op te nemen. Vervolgens krijgt u van ons een advies op maat.

Wilt u meer weten over het vegen van uw schoorsteen of een van onze andere diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak!

U kunt ons ook inschakelen voor schoorsteenvegen in Breda, schoorsteen vegen in Den Bosch, schoorsteen vegen in Nijmegen, Schoorsteenvegen in Tilburg en Oss.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 5,00 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.