Menu

Schoorsteenveger Den Bosch

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Den Bosch of omgeving? Is uw schoorsteenkanaal echt toe aan een schoonmaakbeurt? Neemt u dan contact op met schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteenveger, dus staan wij garant voor onze kwaliteit en professionaliteit. Ook kunt u bij ons terecht voor een camera-inspectie van uw schoorsteen. Op die manier kunnen wij eventuele lekkages en/of verstoppingen opsporen. Ons gediplomeerde personeel ziet u graag van vakkundig advies. De kosten voor een camera-inspectie bedragen €80,-. U kunt ons ook vragen meteen uw schoorsteen te vegen. Zo slaat u twee vliegen met één klap! In dit geval betaalt u €175,-.

Schoorsteenveger inschakelen vanaf €69,- incl voorrijkosten en btw

Bel ons: 06 – 48 19 97 63

Dé schoorsteenveger vlakbij Den Bosch inschakelen

Indien u het formulier invult op de website van de schoorsteenveger vlakbij Den Bosch, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We overleggen wanneer het u het beste uitkomt zodat we een afspraak kunnen maken. Ook willen wij graag van u weten om hoeveel kanalen het gaat. U betaalt voor één schoorsteenkanaal €69,00 voor twee kanalen brengen wij €98,00 in rekening. U bent dan verzekerd van veilig stoken .

Schoorsteenveger aan het werk

Andere diensten Schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers

Naast schoorsteenvegen en een camera-inspectie kunt u ook bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Dakgootreiniging: nu € 4,50 per strekkende meter (dit geldt bij minimaal 12 meter dakgoot). Minder als 12 meter komt er € 18,00 voorrijkosten bij.
  • Dakkapellen reinigen: voor een kleine dakkapel rekenen wij €60,-, een middelgrote dakkapel reinigen kost u €80,- en voor een grote dakkapel betaalt u €100,-.
  • Dakreparatie na storm- en hagelschade: om erger te voorkomen is het aan te raden snel te handelen bij storm- en hagelschade. Hiervoor maken wij een offerte. We komen eerst bij u langs om de schade op te nemen. Vervolgens krijgt u van ons een advies op maat.

Wilt u meer weten over het vegen van uw schoorsteen of een van onze andere diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud aan de schoorsteen belangrijk?

Bij het stoken van hout, kolen of olie ontstaan onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terechtkomen. Deze deeltjes kunnen later in brand vliegen, waardoor de schoorsteen in brand vliegt. Onderhoud is nodig om deze brand te voorkomen.

Wanneer moet ik mijn schoorsteen (laten) vegen?

Dit is bepaald in de bijlage van het Gebruiksbesluit. Bij gebruik van hout, kolen of olie, wanneer u de kachel of open haard als sfeerverwarming gebruikt, is één keer per jaar vegen voldoende. Bij intensief gebruik, bijvoorbeeld als hoofd- of bijverwarming, is het verstandig om het kanaal twee keer per jaar te laten vegen.

Wat doet een schoorsteenveger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw schoorsteen. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om schoorsteenbranden te voorkomen.