Menu

Schoorsteenveger Den Bosch

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in Den Bosch of omgeving? Is uw schoorsteenkanaal echt toe aan een schoonmaakbeurt? Neemt u dan contact op met schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers. Wij beschikken over jarenlange ervaring als schoorsteenveger, dus staan wij garant voor onze kwaliteit en professionaliteit. Ook kunt u bij ons terecht voor een camera-inspectie van uw schoorsteen. Op die manier kunnen wij eventuele lekkages en/of verstoppingen opsporen. Ons gediplomeerde personeel ziet u graag van vakkundig advies. De kosten voor een camera-inspectie bedragen €80,-. U kunt ons ook vragen meteen uw schoorsteen te vegen. Zo slaat u twee vliegen met één klap! In dit geval betaalt u €125,-.

Schoorsteenveger inschakelen vanaf €59,-?

Bel ons: 06 – 48 19 97 63

Dé schoorsteenveger vlakbij Den Bosch inschakelen

Indien u het formulier invult op de website van de schoorsteenveger vlakbij Den Bosch, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We overleggen wanneer het u het beste uitkomt zodat we een afspraak kunnen maken. Ook willen wij graag van u weten om hoeveel kanalen het gaat. U betaalt voor één schoorsteenkanaal €59,00 voor twee kanalen brengen wij €85,00 in rekening. Wilt u drie jaar geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw schoorsteenkan(a)al(en)? Informeer dan naar ons driejarig abonnement. Niet alleen bent u dan verzekerd van veilig stoken, ook bent u voordeliger uit. U betaalt dan namelijk slechts €55,00 per jaar voor het vegen van uw schoorsteen. Bij twee kanalen betaalt u €80,00.

Andere diensten Schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers

Naast schoorsteenvegen en een camera-inspectie kunt u ook bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Dakgootreiniging: nu € 4,50 per strekkende meter (dit geldt bij minimaal 12 meter dakgoot). Minder als 12 meter komt er € 18,00 voorrijkosten bij.
  • Dakkapellen reinigen: voor een kleine dakkapel rekenen wij €60,-, een middelgrote dakkapel reinigen kost u €80,- en voor een grote dakkapel betaalt u €100,-.
  • Dakreparatie na storm- en hagelschade: om erger te voorkomen is het aan te raden snel te handelen bij storm- en hagelschade. Hiervoor maken wij een offerte. We komen eerst bij u langs om de schade op te nemen. Vervolgens krijgt u van ons een advies op maat.

Wilt u meer weten over het vegen van uw schoorsteen of een van onze andere diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.