Menu

Schoorsteenveger Breda voor schoorsteen renovatie

Wij zijn als uw schoorsteenveger in Breda, een schoorsteenveegbedrijf dat aangesloten is bij de A.S.P.B. Naast het vegen van uw schoorsteen, behoort daartoe ook de controle waaronder het jaarlijkse onderhouden van uw schoorsteen. Is het nodig om uw voegwerk of het loodwerk van uw schoorsteen te vervangen? Dan draaien onze ervaren en gediplomeerde schoorsteenvegers hun hand daar niet voor om. Met ruim 20 jaar ervaring, bent u verzekerd van vakmanschap. Bekijk al onze vestigingen in Brabant.

Op zoek naar een gespecialiseerde schoorsteenveger in Breda?

Bel ons: 076 – 70 02 120 

of neem contact met ons via het contactformulier:

Ga naar het contactformulier

Schoorsteenveger Breda Hendriks

Tarieven schoorsteenveger Breda

U profiteert van zeer scherpe prijzen voor een schoorsteenveger in Breda van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks. Daarbij heeft u de keuze tussen een eenmalige klus of een abonnement. De prijzen zijn deels gebaseerd op het aantal rookkanalen dat wij moeten vegen:

Zonder abonnement

  • U betaalt €59,- voor het onderhoud aan een schoorsteen met één rookkanaal.
  • U betaalt €85,- voor het onderhoud aan een schoorsteen met twee rookkanalen.

Met abonnement

  • Onderhoud schoorsteen met één rookkanaal €55,- per jaar
  • Onderhoud schoorsteen met twee rookkanalen: €80,- per jaar

De looptijd van een abonnement bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks is minimaal 3 jaar.

Het belang van schoorsteen vegen

Jaarlijks onderhoud van uw schoorsteen is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste voorkomt u met geregeld onderhoud een schoorsteenbrand. Ten tweede voorkomt u dat de schoorsteen verstopt raakt. Als dit het geval is, kunnen verbrandingsgassen niet weg en slaan deze terug de woonkamer in. Dit is gevaarlijk omdat er dan kans is op koolmonoxidevergiftiging. Tot slot, controleert de schoorsteenveger uw schoorsteen op scheuren en delen die los zitten. Het is eenvoudiger en voordeliger om deze loszittende delen en/of scheuren te herstellen dan om uw hele schoorsteen te renoveren. Gebruikt u uw open haard of kachel als bijverwarming of zelfs als hoofdverwarming? Dan raden wij aan uw schoorsteen twee keer per jaar te laten onderhouden.

Rook- en/of stankoverlast

Heeft u last van rook- of stankoverlast bij het stoken? Dan kan Schoorsteenveegbedrijf Hendriks met behulp van camera-inspectie de binnenkant van uw schoorsteen / ventilatiekanaal bekijken. Zo kunnen we snel achterhalen of er sprake is van een verstopping of een lekkage. Het inspecteren van de schoorsteen is ook aan te raden voordat u in een nieuwe woning gaat stoken.

Tarieven camera-inspectie

De tarieven voor een camera-inspectie van uw schoorsteen bedragen €80,-. Wilt u dit combineren met schoorsteen vegen, dan betaalt u €125,-. Voor een camera-inspectie met schoorsteenvegen en rapport, komen de kosten uit op €145,-. Ten slotte, betaalt u voor een camera-inspectie inclusief rapport en foto’s €155,-. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Maak een afspraak met uw schoorsteenveger in Breda