> Schoorsteenveger Breda gezocht? | Specialist Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Breda

Wij zijn als schoorsteenvegers in Breda aangesloten bij de A.S.P.B. Naast het vegen van uw schoorsteen, behoort daartoe ook de controle waaronder het jaarlijkse onderhouden van uw schoorsteen. Is het nodig om uw voegwerk of het loodwerk van uw schoorsteen te vervangen? Dan draaien onze ervaren en gediplomeerde schoorsteenvegers hun hand daar niet voor om. Met ruim 20 jaar ervaring, bent u verzekerd van vakmanschap. Bekijk al onze vestigingen in Brabant. Zoekt u direct een gespecialiseerde schoorsteenveger in Breda?

Neem contact met ons op

Tarieven schoorsteenveger Breda

U profiteert van zeer scherpe prijzen voor een schoorsteenveger in Breda van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks. De prijzen zijn deels gebaseerd op het aantal rookkanalen dat wij moeten vegen. U bent bij ons ook van harte welkom voor het schoonmaken van uw dakgoot in Breda.

Geen abonnement geen verplichtingen

  • U betaalt €79,50 voor het onderhoud aan een schoorsteen met één rookkanaal.
  • U betaalt €110,- voor het onderhoud aan een schoorsteen met twee rookkanalen.

Alle prijzen zijn incl btw en voorrijkosten

  • Onderhoud u schoorsteen voorkom schoorsteenbrand
  • Jaarlijks onderhoud bij meer dan 15 keer stoken per jaar is geen overbodige luxe
  • Een schone schoorsteen is beter voor u en voorkomt stankoverlast in uw omgeving

Het belang van schoorsteen vegen

Jaarlijks onderhoud van uw schoorsteen is belangrijk om verschillende redenen. Ten eerste voorkomt u met geregeld onderhoud een schoorsteenbrand. Ten tweede voorkomt u dat de schoorsteen verstopt raakt. Als dit het geval is, kunnen verbrandingsgassen niet weg en slaan deze terug de woonkamer in. Dit is gevaarlijk omdat er dan kans is op koolmonoxidevergiftiging. Tot slot, controleert de schoorsteenveger uw schoorsteen op scheuren en delen die los zitten. Het is eenvoudiger en voordeliger om deze loszittende delen en/of scheuren te herstellen dan om uw hele schoorsteen te renoveren. Gebruikt u uw open haard of kachel als bijverwarming of zelfs als hoofdverwarming? Dan raden wij aan uw schoorsteen twee keer per jaar te laten onderhouden.

Rook- en/of stankoverlast

Heeft u last van rook- of stankoverlast bij het stoken? Dan kan Schoorsteenveegbedrijf Hendriks met behulp van camera-inspectie de binnenkant van uw schoorsteen / ventilatiekanaal bekijken. Zo kunnen we snel achterhalen of er sprake is van een verstopping of een lekkage. Het inspecteren van de schoorsteen is ook aan te raden voordat u in een nieuwe woning gaat stoken.

Tarieven camera-inspectie

De tarieven voor een camera-inspectie van uw schoorsteen bedragen €110,-. Wilt u dit combineren met vegen, voor een camera-inspectie met schoorsteenvegen en rapport, komen de kosten uit op €225,-. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Maak een afspraak