> Schoorsteenveger Uden inschakelen? Hendriks vegers komt langs. > Menu

Schoorsteenveger Uden

Een ervaren schoorsteenveger in Uden met meer dan 20+ jaar ervaring is Hendriks Vegers Schoorsteenveegbedrijf. Als het tijd is voor de jaarlijkse veegbeurt van uw schoorsteen staan wij graag voor u klaar. Naast het vegen inspecteren wij uw schoorsteen ook op scheuren en loszittende delen en kunnen we met behulp van camera-inspectie verstoppingen en lekkages ontdekken. Moet het loodwerk van uw schoorsteen vervangen worden, dan kunt u dat ook met een gerust hart aan onze schoorsteenvegers overlaten. Ook voor het schoonmaken van dakgoten in Uden kunt u ons inschakelen!

Neem contact met ons op

Schoorsteenveger Uden voor dakgootreiniging

Wist u dat u onze schoorsteenveger in Uden ook kan inschakelen om uw dakgoten te laten reinigen? Bladafval, vogelpoep, takken en ander vuil kan op den duur tot lekkages leiden. Wees dit voor en laat Hendriks Vegers Schoorsteenveegbedrijf uw dakgoten reinigen, bijvoorbeeld tijdens dezelfde afspraak als het onderhoud aan uw schoorsteen. Let op: dit is geen vereiste. Als u alleen uw dakgoten gereinigd wilt hebben, dan is dit ook mogelijk.

  • U betaalt €5,00 per strekkende meter vanaf 16 meter of meer.
  • Is uw dakgoot minder lang, dan zijn wij genoodzaakt €18,- voorrijkosten in rekening te brengen.

Tip: overleg eens met de buren of zij ook interesse hebben in dakgootreiniging. Wanneer de buren mee doen, komt u waarschijnlijk al snel aan de 16 meter.

Over Hendriks Vegers Schoorsteenveegbedrijf

Kiest u voor Hendriks Vegers, dan profiteert u van een aantal voordelen ten opzichte van onze concullega’s. Wij werken bijvoorbeeld vanuit verschillende vestigingen verspreid over heel Nederland, waaronder Eindhoven, Breda, Roermond, Tilburg, Utrecht, Maastricht en Nijmegen. Er is altijd een schoorsteenveger bij u in de buurt. Wij werken alleen met gediplomeerde en vakkundige schoorsteenvegers, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit.

Andere werkzaamheden van Hendriks Vegers

Onze schoorsteenvegers voeren dagelijks onderhoud uit aan verschillende schoorstenen, reinigen dakgoten, sporen lekkages op, voeren voegwerk uit en repareren daken. Zij werken efficiënt en netjes. Tot slot, is het waterdicht maken van de schoorsteen een van de onderdelen bij het onderhouden van de schoorsteen. Indien gewenst, kunt u ook het voegwerk laten herstellen of vernieuwen en de bovenplaat waterafstotend maken en impregneren. Wenst u meer informatie of wilt u direct een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in! U kunt ons inschakelen voor het vegen van schoorstenen in Breda, Schoorsteenvegen in Den Bosch, Schoorsteenvegen in Nijmegen, Schoorsteenvegen in Oss en Tilburg.

Afspraak maken