Dakreparatie na storm- en hagelschade

In Nederland komen storm- en hagelschade nogal eens voor. Het lijkt erop dat dit steeds vaker gebeurd. Ook ons land ontsnapt namelijk niet aan de gevolgen van de klimaatverandering. De verwachting is dat extreme buien meer voor zullen komen. Bovendien neemt de kans op hagel en onweer met alle gevolgen van dien flink toe.

Een storm kan veel schade veroorzaken. Bijvoorbeeld aan uw dak, muren, gevels of schuttingen.
Schade aan uw dak of dakbedekking kan leiden tot lekkages.
Kom daarom bij storm- en hagelschade direct in actie. Laat de schade zo snel mogelijk herstellen door de vakkundige medewerkers van Hendriks.

“Stormschade opgelopen? Bel: 06 – 22 77 13 83 voor een afspraak met onze vakkundige medewerkers!”

Dak repareren na storm- en hagelschade

Storm en windstoten zorgen vaak voor stormschade aan panden en woningen. Een plat dak kan volledig opwaaien en naast lekkage ook een gevaar vormen voor omwonenden. Als de dakconstructie, de dakbedekking, het dakleer, de dakranden, de goten, dakramen of lichtkoepels niet meer waterdicht zijn of (gedeeltelijk) wegwaaien is er sprake van een noodsituatie, die vraagt om een snelle en bovenal vakkundige aanpak.

Storm- en hagelschade repareren

Bij stormschade aan uw dak stuurt Hendriks zijn deskundige dakdekkers langs. Die achterhalen vanzelfsprekend eerst de oorzaak om vervolgens advies uit te brengen. Uiteraard pakken wij het probleem ook direct aan om zo verdere schade en nog meer kosten te voorkomen. U ontvangt voorafgaand aan de reparatie een offerte met hierin alle werkzaamheden die nodig zijn voor een perfect herstel van uw dak. Wij nemen u alle zorgen uit handen. Onze offertes zijn altijd geschikt om direct door te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij.

Contact met Hendriks

Hendriks staat al 20 jaar garant voor kwaliteit en vakmanschap. We werken alleen met gediplomeerd personeel. Dagelijks houden we ons bezig met schoorsteenvegen, dakgootreiniging, opsporen van lekkages, voegwerk en reparaties en onderhoud van daken.

Is uw huis beschadigd door storm? Bel snel naar Hendriks voor een afspraak en laat de stormschade herstellen door onze vakkundige medewerkers.

Ga naar contact