> Schoorsteenveger Limburg | Specialist Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Limburg

Schoorsteenveegbedrijf Hendriks is uw schoorsteenveger in Limburg. Daarbij bent u verzekerd van scherpe prijzen. Wist u dat Schoorsteenveegbedrijf Hendriks nog veel meer vestigingen heeft? Naast Limburg, kunnen wij snel een schoorsteenveger bij u langs sturen in Venlo, Maastricht en Roermond. Al onze schoorsteenvegers zijn erkend en gediplomeerd. U kunt ons bellen op 085 – 3031296. Of vul ons contact formulier in

Neem contact met ons op

Tarieven van een schoorsteenveger Limburg

Wilt u weten wat onze schoorsteenvegers in Limburg kosten? Wij hanteren verschillende tarieven voor diverse werkzaamheden. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw schoorsteen goed wordt onderhouden.

  • Schoorsteenvegen kan al vanaf € 79,50. Heeft u twee rookkanalen. Dan zijn de kosten €110.
  • Rieten dak schoorsteenvegen kan al vanaf €95.
  • Dakgootreiniging kan al vanaf €5,00,- per strekkende meter.
  • Dakkapel reiniging doen wij al vanaf €60.
  • Dak camera inspectie kan al vanaf €110.

Bekijk ook onze prijzenpagina.

Werkzaamheden schoorsteenveger Limburg

Onze schoorsteenveger in Limburg voert verschillende werkzaamheden uit. Uiteraard kunnen zij bij u de schoorsteen vegen. Eenmalig schoorsteenvegen doen wij al voor €79,-.

Heeft u te maken met rookontwikkeling in de woonkamer of hangt er een teerlucht bij u binnen, dan voeren wij eerst een camera-inspectie uit. Het grote voordeel is dat wij snel en accuraat het probleem kunnen vaststellen, zonder dat wij hak- en breekwerk gebruiken. Voor een camera-inspectie betaalt u €110,-. doet u dit samen met het vegen van u schoorsteen dan betaalt u €225,00. Ook voor dakgoot reiniging in Roermond en omstreken bent u bij Hendriksvegers aan het juiste adres.

Dakwerken

U kunt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks ook inzetten om uw dak te laten inspecteren. Dakinspectie is belangrijk om jaarlijks uit te laten voeren, zodat problemen voorkomen kunnen worden. Denkt u aan schimmel en vocht onder uw dakbeschot en lekkages door losliggende of kapotte dakpannen / nokvorsten. Ook lekkages of verstoppingen door volle dak- of kielgoten en aantasting van houtrot door regenwater dat mogelijk door een daklekkage ontstaat, voorkomt u met jaarlijkse inspectie van uw dak.

Kosten dakinspectie

Een dakinspectie kunnen wij voor u uitvoeren voor €50,-. Deze inspectie is inclusief een rapport.

Dakreparatie

Blijkt uit onze dakinspectie dat het nodig is om uw dak te laten repareren, dan kunt u direct bij onze deskundige dakdekkers terecht. Zij kunnen verdere schade dan voorkomen. De werkzaamheden die nodig zijn voor herstel zetten wij overzichtelijk in een offerte. U kunt deze ook direct doorsturen naar uw verzekeringsmaatschappij: wel zo makkelijk!

Noodsituatie dakreparatie

Bij stormschade is het verstandig om zo snel mogelijk te handelen. Niet alleen om verdere schade te beperken, ook om gevaar voor uzelf en omwonenden te voorkomen. Bel snel naar 085 – 3031296, maak een afspraak en onze dakdekkers zullen uw dak zo snel mogelijk repareren. Wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd als schoorsteenveger in BrabantBerlicum, Eindhoven, Breda, Tilburg, Helmond of Utrecht.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 5,00 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.