> Schoorsteenveger Limburg | Specialist Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Limburg voor schoorsteen herstellen of schoorsteen renovatie

Schoorsteenveegbedrijf Hendriks is uw schoorsteenveger in Limburg. Daarbij bent u verzekerd van scherpe prijzen. Wist u dat Schoorsteenveegbedrijf Hendriks nog veel meer vestigingen heeft? Naast Limburg, kunnen wij snel een schoorsteenveger bij u langs sturen in Venlo, Maastricht, RoermondBerlicum, Eindhoven, Breda, Tilburg, Helmond of Utrecht. Al onze schoorsteenvegers zijn erkend en gediplomeerd.

Schoorsteenveger Limburg inschakelen?

Bel ons: 043 – 20 41 192 

of neem contact met ons via het contactformulier

Ga naar het contactformulier

Schoorsteenveger Limburg Hendriks

Werkzaamheden schoorsteenveger Limburg

Onze schoorsteenveger in Limburg voert verschillende werkzaamheden uit. Uiteraard kunnen zij bij u de schoorsteen vegen. Eenmalig schoorsteenvegen doen wij al voor €69,-.

Heeft u te maken met rookontwikkeling in de woonkamer of hangt er een teerlucht bij u binnen, dan voeren wij eerst een camera-inspectie uit. Het grote voordeel is dat wij snel en accuraat het probleem kunnen vaststellen, zonder dat wij hak- en breekwerk gebruiken. Voor een camera-inspectie betaalt u €80,-. doet u dit samen met het vegen van u schoorsteen dan betaalt u €155,00.

Dakwerken

U kunt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks ook inzetten om uw dak te laten inspecteren. Dakinspectie is belangrijk om jaarlijks uit te laten voeren, zodat problemen voorkomen kunnen worden. Denkt u aan schimmel en vocht onder uw dakbeschot en lekkages door losliggende of kapotte dakpannen / nokvorsten. Ook lekkages of verstoppingen door volle dak- of kielgoten en aantasting van houtrot door regenwater dat mogelijk door een daklekkage ontstaat, voorkomt u met jaarlijkse inspectie van uw dak.

Kosten dakinspectie

Een dakinspectie kunnen wij voor u uitvoeren voor €50,-. Deze inspectie is inclusief een rapport.

Dakreparatie

Blijkt uit onze dakinspectie dat het nodig is om uw dak te laten repareren, dan kunt u direct bij onze deskundige dakdekkers terecht. Zij kunnen verdere schade dan voorkomen. De werkzaamheden die nodig zijn voor herstel zetten wij overzichtelijk in een offerte. U kunt deze ook direct doorsturen naar uw verzekeringsmaatschappij: wel zo makkelijk!

Noodsituatie dakreparatie

Bij stormschade is het verstandig om zo snel mogelijk te handelen. Niet alleen om verdere schade te beperken, ook om gevaar voor uzelf en omwonenden te voorkomen. Bel snel 06 – 22 77 13 83, maak een afspraak en onze dakdekkers zullen uw dak zo snel mogelijk repareren.

Contact met uw schoorsteenveger in Limburg

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud aan de schoorsteen belangrijk?

Bij het stoken van hout, kolen of olie ontstaan onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terechtkomen. Deze deeltjes kunnen later in brand vliegen, waardoor de schoorsteen in brand vliegt. Onderhoud is nodig om deze brand te voorkomen.

Wanneer moet ik mijn schoorsteen (laten) vegen?

Dit is bepaald in de bijlage van het Gebruiksbesluit. Bij gebruik van hout, kolen of olie, wanneer u de kachel of open haard als sfeerverwarming gebruikt, is één keer per jaar vegen voldoende. Bij intensief gebruik, bijvoorbeeld als hoofd- of bijverwarming, is het verstandig om het kanaal twee keer per jaar te laten vegen.

Wat doet een schoorsteenveger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw schoorsteen. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om schoorsteenbranden te voorkomen.