Menu

Schoorsteenveger Limburg voor schoorsteen herstellen of schoorsteen renovatie

Schoorsteenveegbedrijf Hendriks is uw schoorsteenveger in Limburg. Daarbij bent u verzekerd van scherpe prijzen. Wist u dat Schoorsteenveegbedrijf Hendriks nog veel meer vestigingen heeft? Naast Limburg, kunnen wij snel een schoorsteenveger bij u langs sturen in Venlo, Maastricht, RoermondBerlicum, Eindhoven, Breda, Tilburg, Helmond of Utrecht. Al onze schoorsteenvegers zijn erkend en gediplomeerd.

Schoorsteenveger Limburg inschakelen?

Bel ons: 043 – 20 41 192 


of neem contact met ons via het contactformulier

Ga naar het contactformulier


Schoorsteenveger Limburg Hendriks

Werkzaamheden schoorsteenveger Limburg

Onze schoorsteenveger in Limburg voert verschillende werkzaamheden uit. Uiteraard kunnen zij bij u de schoorsteen vegen. Eenmalig schoorsteenvegen doen wij al voor €59,-. Informeer naar ons voordelige abonnement!

Heeft u te maken met rookontwikkeling in de woonkamer of hangt er een teerlucht bij u binnen, dan voeren wij eerst een camera-inspectie uit. Het grote voordeel is dat wij snel en accuraat het probleem kunnen vaststellen, zonder dat wij hak- en breekwerk gebruiken. Voor een camera-inspectie betaalt u €80,-. doet u dit samen met het vegen van u schoorsteen dan betaald u € 125,00

Dakwerken

U kunt Schoorsteenveegbedrijf Hendriks ook inzetten om uw dak te laten inspecteren. Dakinspectie is belangrijk om jaarlijks uit te laten voeren, zodat problemen voorkomen kunnen worden. Denkt u aan schimmel en vocht onder uw dakbeschot en lekkages door losliggende of kapotte dakpannen / nokvorsten. Ook lekkages of verstoppingen door volle dak- of kielgoten en aantasting van houtrot door regenwater dat mogelijk door een daklekkage ontstaat, voorkomt u met jaarlijkse inspectie van uw dak.

Kosten dakinspectie

Een dakinspectie kunnen wij voor u uitvoeren voor €50,-. Deze inspectie is inclusief een rapport. Dakinspectie bieden wij ook aan in abonnementsvorm. U bent dan verzekerd van drie jaar dakinspectie inclusief een rapport voor €40,- per jaar.

Dakreparatie

Blijkt uit onze dakinspectie dat het nodig is om uw dak te laten repareren, dan kunt u direct bij onze deskundige dakdekkers terecht. Zij kunnen verdere schade dan voorkomen. De werkzaamheden die nodig zijn voor herstel zetten wij overzichtelijk in een offerte. U kunt deze ook direct doorsturen naar uw verzekeringsmaatschappij: wel zo makkelijk!

Noodsituatie dakreparatie

Bij stormschade is het verstandig om zo snel mogelijk te handelen. Niet alleen om verdere schade te beperken, ook om gevaar voor uzelf en omwonenden te voorkomen. Bel snel 06 – 22 77 13 83, maak een afspraak en onze dakdekkers zullen uw dak zo snel mogelijk repareren.

Contact met uw schoorsteenveger in Limburg