Menu

Schoorsteenveger Venlo

Wilt u een afspraak maken met onze schoorsteenveger in Venlo? Of zoekt u een schoorsteenveger in Limburg? Dan kunt u het formulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Belangrijke kernwaarden voor onze schoorsteenvegers zijn kwaliteit en vakmanschap. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks heeft ruim 20 jaar ervaring in het vak. We zijn naast schoorsteenvegen eveneens gespecialiseerd in dak-camera-inspecties, het reinigen van uw dakkapel en dakgoten en dakreparaties.

Schoorsteenveger aan het werk

Schoorsteenveger inschakelen vanaf €59,-?

Bel ons: 06 – 48 19 97 63

Vraag het aan uw schoorsteenveger nabij Venlo!

U schoorsteenveger nabij Venlo beantwoord graag al uw vragen. Bekijk eerst de veelgestelde vragen hieronder: misschien staat uw vraag er ook bij!

Wat zijn de kosten voor schoorsteenvegen?

Dat is afhankelijk van het aantal rookkanalen. De kosten voor één kanaal zijn €92,-. De kosten voor twee kanalen bedragen €90,-.

Wat als ik een abonnement neem op het schoorsteenvegen?

Dan bent u voordeliger uit. Voor één kanaal betaalt u in dit geval €59,- per jaar. Voor twee kanalen betaalt u €85,- per jaar. Een abonnement sluit u af voor een periode van drie jaar.

Waarom moet ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn schoorsteen?

Uw schoorsteen kan verstopt raken als u uw kachel veel smoort. Dat is heel gevaarlijk, want dit kan leiden tot koolmonoxidevergiftiging. Ook kan er brand uitbreken in uw kachel omdat de onverbrande deeltjes zich hechten aan de wand van het rookkanaal. Deze laag is heel brandbaar.

Hoe vaak is schoorsteenvegen nodig?

Dat hangt af van de wijze waarop u uw kachel gebruikt. Als u deze als sfeerverwarming gebruikt, dan is één keer vegen per jaar voldoende. Wij raden u aan de schoorsteen twee keer te vegen als u de kachel als hoofd- of bijverwarming gebruikt.

Wat moet ik doen bij veel rook terugslag en een teerlucht binnenshuis?

In dit geval kan Schoorsteenveegbedrijf Hendriks met behulp van een camera-inspectie bekijken wat het probleem is. Dit kan bijvoorbeeld een lekkage of een verstopping zijn. Uiteraard kunt u ook op ons rekenen om het probleem te verhelpen.

Er is een open haard in mijn nieuwe woning. Mag ik deze meteen gebruiken?

U bent er natuurlijk vrij in om uw open haard meteen te gebruiken. Wel is het verstandiger om uw schoorsteen eerst te laten inspecteren. Zo weet u zeker dat u veilig kunt stoken.