Menu

Dakgoot reinigen Eindhoven

Uw dakgoot reiniging in Eindhoven laat u het beste over aan een vakkundig bedrijf, zoals schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers. Dan weet u zeker dat het snel en efficiënt gebeurt. Door vallend blad, mos en vogelpoep kunnen uw dakgoten verstopt raken. Om die reden is het verstandig regelmatig uw dakgoten te laten reinigen zodat u lekkages voorkomt. Aangeraden wordt om minimaal één keer per jaar uw dakgoten te laten reinigen. Woont u in een bosrijke omgeving, dan is het slim om het vaker te laten doen. U merkt zelf snel genoeg wanneer het tijd is voor de reiniging: als uw dakgoten niet meer doorlopen krijgt u immers overstromingen van de dakgoten. Onze medewerkers werken niet alleen snel en efficiënt, ook de veiligheid van onze medewerkers wordt gewaarborgd. Ze werken immers op hoogte.

Tarieven dakgoot reinigen Eindhoven

Het tarief om uw dakgoot te reinigen in Eindhoven is €4,50 per strekkende meter. Dat tarief geldt vanaf dakgoten die 16 meter of langer zijn. Is dit niet het geval? Dan brengen wij €18,- voorrijkosten in rekening. Het is daarom altijd slim als we bijvoorbeeld dakgootreiniging bij het huis van de buren ook direct kunnen uitvoeren. Op die manier wordt de 16 meter immers sneller behaald. 

Dakgoten vrijhouden van vuil, vogels en bladeren

Naast reiniging kunnen wij verschillende producten plaatsen om vervuiling van uw dakgoten tegen te gaan. We kunnen bijvoorbeeld een vogelschroot aanbrengen om vogelnesten in uw dakgoot tegen te gaan. Een andere manier om verstopte dakgoten tegen te gaan is het plaatsen van een dakgootegel/gootdrain. Dit is een ijzerdraad die in de dakgoot wordt gelegd. De kunststofvezels die in het ijzerdraad zijn geregen vullen de dakgoot zodat bladeren en ander vuil geen kans krijgen. Ook kunnen we een bladscheider plaatsen om ervoor te zorgen dat bladeren niet in de riolering of het infiltratiesysteem komen. Een bladscheider tot slot, voorkomt dat bladeren zich ophopen in de dakgoten.

Weet u niet goed welke keuze u moet maken? Vraag ons gerust om advies. Als we bij u op locatie zijn, kunnen wij u het beste adviseren, gezien de omgeving waar u woont ook een rol speelt.

Afspraak maken

Is het weer tijd om uw dakgoten te reinigen? Maak een afspraak! Informeer ook eens naar ons onderhoudscontract, dan heeft u nooit meer omkijken naar reiniging en weet u zeker dat het op tijd gebeurt.