> Schoorsteenveger Helmond | Specialist Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Helmond

Schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers is een schoorsteenveger in Helmond die weet waar hij over praat! Bent u dus op zoek naar een schoorsteenveger in Helmond of in een andere plaats in Brabant? Dan staat Schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers graag voor u klaar! Wij kunnen veel meer voor u betekenen dan alleen maar schoorsteenvegen. Denk bijvoorbeeld aan dakgootreiniging, het opsporen van lekkages, dakreparatie, onderhoud en voegwerk. Wij werken met het beste gereedschap en met gediplomeerd personeel voor een kwalitatief goed resultaat. We kijken wat het beste is voor uw schoorsteen en eventuele dakproblemen en proberen deze professioneel op te lossen.

Ook een schoorsteenveger nodig?


Bel ons: 06 – 48 19 97 63

Wat biedt de schoorsteenveger vlakbij Helmond aan?

De schoorsteenveger vlakbij Helmond is gespecialiseerd in schoorsteenvegen. Als u een kachel heeft, wilt u natuurlijk ook uw schoorsteen goed onderhouden. Wij geven dan ook passend advies op basis van uw kachel. Enkele voorbeelden:

  • Stookt u met hout, kolen of olie en gebruikt u de kachel niet als hoofdverwarming? Dan adviseren wij u de schoorsteen één keer per jaar te laten vegen.
  • Gebruikt u de kachel wel als hoofdverwarming, dan adviseren wij om uw kachel twee keer per jaar te laten vegen door een van onze schoorsteenspecialisten.

Bij Schoorsteenbedrijf Hendriks Vegers kunt u uw schoorsteen laten vegen voor €79,00 dit is incl btw en voorrijkosten. Ook kunnen wij uw schoorsteenkanaal controleren met een camera. U betaalt dan voor een camera inspectie incl. vegen €225,00.

Schoorsteenveger aan het werk

Andere werkzaamheden

Schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers biedt gevarieerde diensten aan rondom uw schoorsteen en het dak. Voorbeelden zijn dakgootreiniging of dakreparatie als gevolg van stormschade. In Nederland is het niet ongewoon dat er een storm over het land raast. Deze kan zorgen voor schade aan uw dak. De vakkundige dakdekkers van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks Vegers kunnen uw dak weer snel repareren. Wij komen dan langs om te kijken naar de schade. Vervolgens stellen we een advies op voor het repareren van uw dak en gaan, nadat u akkoord hebt gegeven, meteen aan de slag. Vooraf ontvangt u een offerte met alles erin verwerkt tot in detail. Ook handig: de offerte kunt u direct doorsturen naar uw verzekeringsmaatschappij!

Meer informatie of contact

Wilt u meer informatie over onze service en diensten? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op! U kunt ook bij ons terecht voor het vegen van uw schoorsteen in Almere, schoorsteenvegen in Utrecht of schoorsteenvegen in Nijmegen.

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 5,00 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.