> Laat uw dakgoot schoonmaken in Uden door Hendriks Vegers > Menu

Dakgoot schoonmaken Uden

Uw dakgoot efficiënt en snel reinigen. Dat kan bij Hendriks Vegers. Merkt u dat uw dakgoten op een gegeven moment niet meer goed doorlopen of overstromen? Dan is het tijd om uw dakgoten schoon te laten maken. U kunt uw dakgoten laten schoonmaken in Uden door onze schoorsteenvegers. Vooral in bossrijke gebieden vlakbij Uden is dit belangrijk.

Maak een afspraak

Laat uw dakgoten reinigen in Uden

Voor uw veiligheid en voor het gemak raden wij aan om experts in te schakelen wanneer u uw dakgoot wilt reinigen in Uden. We beschikken over de juiste producten en veilige stellingen. Onze medewerkers zijn getraind om uw dakgoot schoon te maken zonder hierbij uw dakgoot te beschadigen. We zorgen voor een snelle en veilige schoonmaak van uw dakgoten.

Tarieven dakgoot schoonmaken Uden

Elke situatie is verschillend want wij hebben te maken met diverse afmetingen van dakgoten. Voor dakgoten die 16 meter of langer zijn hanteren wij een tarief van €5,00 per strekkende meter. Is uw dakgoot korter dan 16 meter dan brengen we €18 euro in rekening. Dit zijn voorrijkosten. Wij adviseren daarom om uw dakgoten collectief met uw buren in Uden schoon te laten maken. Zo voorkomt u voorrijkosten en behaalt u sneller de 16 meter.

Bescherm uw dakgoten

U kunt naast het reinigen van uw dakgoten ook de nodige voorzorgsmaatregelen nemen. Om vogelnesten te voorkomen kunnen wij uw dakgoten voorzien van vogelschroot. Woont u in een bosrijke omgeving? Dan kunnen wij dakgoot roosters plaatsen. Deze voorkomen dat bladeren en vuil zich ophopen in de dakgoten en daarmee zorgen voor een verstopping van uw dakgoten. Met een bladscheider kunt u voorkomen dat bladeren in de riolering of het infiltratiesysteem komen.

Maak direct een afspraak voor dakgoot reiniging in Uden

Ziet u door de bladeren het bos niet meer? Wij adviseren u graag. Wanneer u bijvoorbeeld moeite heeft met het bepalen welke dakgoot reiniging in Uden geschikt is voor uw woning kunnen wij u adviseren. We komen graag bij u langs op locatie om te onderzoeken in hoeverre de omgeving invloed heeft op de vervuiling van uw dakgoten. U kunt ons inschakelen voor de schoonmaak van dakgoten in Uden, dakgootreiniging in Oss en meerdere plekken in Brabant!

Afspraak maken