> Dakgoot schoonmaken in Oss | Schoorsteenveeg bedrijf Hendriks Vegers > Menu

Dakgoot schoonmaken Oss

Het is belangrijk om water op een juiste manier af te voeren. Op deze manier voorkomt u namelijk dat overtollig water zal zorgen voor lekkages of waterschade. Om deze reden is het wijsheid om uw dakgoten regelmatig schoon te laten maken. Woont u in een bosrijke omgeving? Dan is het slim om dit vaker uit te laten voeren. Direct een afspraak maken voor dakgoot schoonmaken in Oss? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Dakgoot reinigen in Oss door specialisten

Uw dakgoot reinigen in Oss op een veilige en efficiënte wijze kan bij Hendriks Vegers. Wij beschikken over de juiste materialen en producten om uw dakgoten veilig te reinigen. We maken gebruik van stellingen en onze medewerkers zijn getraind om uw dakgoot te reinigen zonder uw dakgoot hierbij te beschadigen. We zullen zorgen voor een veilige en snelle schoonmaak van uw dakgoten.

Voorkomen van verstoppingen

Naast dakgoot reiniging in Oss zijn er verschillende andere manieren om vervuiling van uw dakgoten tegen te gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld een dakgootdrain plaatsen. Dit is een stuk ijzerdraad wat in de dakgoot wordt gelegd. Hierdoor wordt het vrijwel onmogelijk voor bladeren en vuil om door uw dakgoot te komen. U kunt dit ook vergelijken met een bladscheider. Deze voorkomt dat bladeren zich ophopen in de dakgoten. Tot slot kunt u ook nog kiezen voor vogelschroot om vogelnesten tegen te gaan. Wij adviseren u graag wanneer wij bij u op locatie zijn. De omgeving speelt namelijk ook een grote rol.

Onze tarieven

Per strekkende meter hanteren wij een prijs van €5,00. Daarbij is het wel belangrijk dat u minimaal over 16 meter aan dakgoot moet beschikken. Bij minder rekenen wij €18,00 aan extra voorrijkosten. Het is daarom ook aan te raden om dit bijvoorbeeld samen met uw buren te laten verrichten. Mocht u meer informatie wensen omtrent onze prijzen, kunt u onze prijzenpagina bekijken.

Dakgoten schoonmaken in Oss bij Hendriks Vegers

Mocht u dus merken dat uw dakgoten water moeizaam laten doorlopen, kunt u een afspraak maken bij Hendriks Vegers om uw dakgoten schoon te maken in Oss. Informeer ook direct naar een onderhoudscontract. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar dakgoot reiniging omdat u gegarandeerd bent van een tijdelijke onderhoudsbeurt.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?
Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?
Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 4,50 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?
Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.