> Schoorsteenveger Tilburg | Specialist Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Tilburg

Wilt u een afspraak maken met een A.S.P.B. aangesloten schoorsteenveger in Tilburg? Neem dan contact op met Schoorsteenveegbedrijf Hendriks en bel naar  013 – 20 32 295 of vul ons contact formulier in. U kunt voor uiteenlopende diensten bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks terecht. Naast schoorsteenvegen zijn wij ook gespecialiseerd in dakreparatie, het reinigen van uw dakgoten en/of dakkapel en dakgoot reiniging in Tilburg. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks heeft vestigingen in heel Brabant.

Neem contact met ons op

Werkzaamheden schoorsteenveger Tilburg

Als u Schoorsteenveegbedrijf Hendriks als uw schoorsteenveger in Tilburg inschakelt, dan voeren wij verschillende werkzaamheden uit:

  • Verwijderen van de aanslag die zich hebben vastgehecht aan de wand van het rookkanaal. Deze aanslag ontstaat door het stoken van hout, kolen en olie. Voor eenmalig onderhoud aan uw schoorsteen betaalt u €79,50 bij één rookkanaal. Heeft u twee rookkanalen, dan komen de kosten uit op €110,-.
  • Ontstoppen van uw schoorsteen als dat nodig blijkt te zijn.
  • Controle op scheuren of loszittende delen van de schoorsteen.
  • Camera-inspectie inclusief het vegen van uw schoorsteen. De kosten hiervoor bedragen €110,-. De totale kosten voor een camera-inspectie met schoorsteenvegen en rapport en foto`s bedragen €225,-.

Uiteraard zijn alle schoorsteenvegers van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks gediplomeerd.

Dakgoten reinigen

U kunt ook een beroep doen op Schoorsteenveegbedrijf Hendriks als het hoog tijd is om uw dakgoten te reinigen in Tilburg. Uw dakgoten regelmatig ontdoen van bladafval, takken, vogelpoep en ander vuil is belangrijk om lekkages te voorkomen. De kosten voor het reinigen van uw dakgoten bedragen € 5,00 per strekkende meter. U betaalt geen voorrijkosten, mits uw dakgoten minimaal 16 meter lang zijn, anders komt er € 18,00 voorrijkosten bij.

Dakreparatie

Onze vakkundige dakdekkers hebben veel ervaring met dakreparatie na storm- en/of hagelschade. Om verdere schade aan uw dak te voorkomen, is spoedig herstel na storm- en hagelschade van belang. Onze dakdekkers komen graag bij u langs om de schade op te nemen. Aan de hand van uw situatie, maken onze dakdekkers een offerte op maat voor u. Het uitvoeren van een dakinspectie voorkomt u schade aan uw dak zoals lekkages.

Wilt u meer weten over ons en de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 5,00 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.