> Schoorsteenveger Nijmegen met 20+ jaar ervaring | Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Nijmegen

Met ruim 24 jaar ervaring staat uw schoorsteenveger nabij Nijmegen, schoorsteenveegbedrijf Hendriks voor kwaliteit en vakmanschap. Voor het jaarlijkse onderhoud staan wij graag voor u klaar. Gebruikt u de schoorsteen als bij- of als hoofdverwarming, dan is het slim om twee keer per jaar uw rookkanalen te vegen. Een schoorsteenveger inschakelen is verstandig en voorkomt schoorsteenbranden. U kunt snel en eenvoudig contact opnemen met onze vestiging in Nijmegen of een afspraak maken via het afsprakenformulier.

Neem contact met ons op

Tarieven schoorsteenveger Nijmegen

De tarieven voor onze schoorsteenveger in Nijmegen zijn gebaseerd op het aantal rookkanalen dat u heeft. Voor één rookkanaal betaalt u €79,- voor twee rookkanalen is de prijs €110,-.

Schoorsteenveger Nijmegen

Dakreparatie

Het weer in Nederland wordt door de klimaatverwarming extremer. Datzelfde geldt voor storm. Heeft u stormschade geleden, bijvoorbeeld aan uw dak dan is het belangrijk om snel in actie te komen. Een lekkage kan snel leiden tot flinke beschadiging van uw dak. Doet u er niets aan, dan moet uw dak mogelijk vervangen worden. Voorkom deze hoge kostenpost en kies voor snelle reparatie door Schoorsteenveegbedrijf Hendriks in te schakelen.

Camera-inspectie schoorsteen

Bent u recentelijk verhuisd naar een woning met een schoorsteen, laat deze dan voordat u deze voor de eerste keer gebruikt door ons inspecteren. Ook als u een teerlucht ruikt wanneer u uw schoorsteen gebruikt of u weet dat er een schoorsteenbrand heeft plaatsgevonden, is camera-inspectie de juiste keuze. Verstoppingen en lekkages kunnen wij snel opsporen met behulp van een camerasysteem. Hiermee inspecteren wij de binnenkant van uw schoorsteenkanaal. Het grote voordeel hiervan is dat lekkages en verstoppingen ontdekt kunnen worden zonder hak- en breekwerk. 

Vestigingen Hendriks

Schoorsteenveegbedrijf Hendriks heeft verschillende vestigingen door Nederland zodat er altijd een schoorsteenveger bij u in de buurt is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlicum. Verder kunt u bouwen op een professionele schoorsteenveger van Schoorsteenveegbedrijf Hendriks in Breda, Den Bosch, Oss, Tilburg of Almere.

Neem contact met ons op