> Schoorsteenveger Maastricht | Specialist Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Maastricht

U zocht op “schoorsteenveger Maastricht” en kwam op deze pagina terecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken! De gediplomeerde schoorsteenvegers staan graag tot uw dienst voor het jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoud aan uw schoorsteen. Bel direct naar 043 – 20 41 192 of vul ons afspraken formulier in. Schoorsteenveegbedrijf Hendriks is aangesloten bij de A.S.P.B. en  heeft verschillende vestigingen in heel Brabant en Limburg. U kunt onze schoorsteenvegers al inschakelen a vanaf € 79,50 incl. voorrijkosten en btw!

Neem contact met ons op

Camera-inspectie schoorsteen

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning die beschikt over een schoorsteen? Wilt u deze schoorsteen gaan gebruiken? Dan is het zeer aan te raden om uw schoorsteen eerst te laten controleren voordat u deze gaat gebruiken. We inspecteren de schoorsteen op verstoppingen en lekkages. Zo weet u zeker dat u weer veilig kunt stoken. Het grote voordeel van een camera-inspectie van uw schoorsteen is dat dit mogelijk is zonder hak- en breekwerk. Een camera-inspectie wordt eveneens vaak uitgevoerd om de oorzaak aan te wijzen van rook- en/of stankoverlast bij het stoken.

Tarieven camera-inspectie

Wanneer u overtuigd bent van het belang van een camera-inspectie, dan kunt u kiezen voor twee varianten bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks :

  1. Camera-inspectie: €110.
  2. Camera-inspectie inclusief schoorsteenvegen, rapport en foto’s: €225,-

Schoorsteenrenovatie

Als na de camera-inspectie blijkt dat uw schoorsteen aan renovatie toe is, kunnen wij dit direct voor u uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het herstellen of vernieuwen van het voegwerk of het vervangen van loodwerk. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit als u een beroep doet op onze schoorsteenvegers.

Dakwerken

Naast het vegen van uw schoorsteen, is Hendriks Vegers ook uw aangewezen partner voor dakwerken. Bijvoorbeeld als u iemand zoekt voor het inspecteren van uw dak of het reinigen van uw dakgoten en/of dakkapellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 5,00 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.