> Schoorsteenveger Almere nodig? | Hendriks Vegers > Menu

Schoorsteenveger Almere

Voor een vakkundige schoorsteenveger in Almere, kiest u voor Hendriks Vegers. U betaalt voor het schoorsteenvegen van één kanaal €79,- en voor het schoorsteenvegen van twee kanalen €110,-.

Bel ons op 085 – 303 312 96

Waarom kiezen voor een schoorsteenveger in Almere?

Een schoorsteenveger in Almere voor het vegen van uw schoorsteen is belangrijk om het risico op een schoorsteenbrand te voorkomen. Stookt u uw schoorsteen met hout, kolen of olie dan hechten de onverbrande deeltje zich aan de wand van het rookkanaal. Deze teerachtige laag is zeer brandbaar en kan in brand vliegen als u uw schoorsteen niet minstens één keer per jaar laat vegen. Gebruikt u de schoorsteen als hoofd- of bijverwarming dan is het verstandig om de schoorsteen twee keer per jaar te laten vegen.

Schoorsteenveger Almere aan het werk

Twee vliegen met een klap

Naast schoorsteenvegen zijn de mannen van Hendriks Vegers voor meerdere klussen in te zetten, zoals dakgootreiniging, het reinigen van uw dakkapel of het repareren van uw dak bij scheuren of lekkage. Wees de schade voor en laat uw dak door de vakkundige medewerkers van Hendriks Vegers jaarlijks inspecteren. Tijdens een dakinspectie voorkomen wij bekende problemen die ontstaan zonder dakinspectie. Voorbeelden zijn aantasting van het hout door houtrot vanwege een lekkage en het ontstaan van schimmel of vocht onder uw dakbeschot. Daklekkage kan ook ontstaan door losliggende of kapotte dakpannen of door een vol dak of kielgoten.

Dakreparatie met spoed

Het is slim om na stormschade uw dak zo snel mogelijk te laten repareren, ongeacht het soort dak dat u heeft. Een plat dak kan namelijk opwaaien en is potentieel ook gevaarlijk voor omwonenden. Een daklekkage niet verhelpen bij een hellend dak kan ervoor zorgen dat de schade alleen maar erger wordt en u mogelijk uw dak moet laten vervangen. Is dat het geval dan bent u nog verder van huis. Kortom, snel handelen na dakschade is geen sinecure: bel Hendriks Vegers en verhelp uw dakschade zo snel als mogelijk is.

Bel ons op 085 – 303 312 96