> Dakgoot schoonmaken Roermond - Hendriks Vegers > Menu

Dakgoot schoonmaken Roermond

Verzekerd zijn van scherpen prijzen wanneer u uw dakgoot laat schoonmaken in Roermond. Dat kan bij Hendriks Vegers. Woont u in een bosrijke omgeving? Dan raden wij aan om meerdere malen per jaar uw dakgoot te reinigen. Ophopende bladeren in uw dakgoten zorgen er namelijk voor dat water niet meer goed afgevoerd kan worden. Maak direct een afspraak voor de schoonmaak van uw dakgoten.

Afspraak maken

Dakgoten reinigen in Roermond

Onze specialisten reinigen uw dakgoot in Roermond binnen een mum van tijd. We kunnen daarnaast ook preventieve maatregelen treffen om vervuiling tegen te gaan. Denk aan vogelschroot, dakgoottegels en bladscheiders. Hiermee hopen bladeren en vogelnesten zich niet op in uw dakgoot. Daarmee voorkomt u bladeren en vuil en voorkomt u ook lekkages reparaties.

Tarieven dakgoot reinigen Hendriks Vegers Roermond

Wenst u van te voren een prijs opgave? Wij hanteren voor dakgoot reiniging een prijs van €5,00 per strekkende meter. Bij minder dan 16 meter rekenen wij €18,00 aan extra voorrijkosten. Bekijk ook onze prijzenpagina wanneer u meer informatie wenst over tarieven rondom dakgoot reinigen in Roermond.

Neem contact met ons op

Loopt water langzaam uit uw dakgoten en merkt u dat uw dakgoten verstopt zitten? Maak dan direct een afspraak met Hendriks Vegers Schoorsteenveegbedrijf. Informeer daarnaast ook naar een onderhoudscontract. Daarmee heeft u namelijk periodieke afspraken en bent u gegarandeerd dat uw dakgoot tijdig wordt gereinigd in Roermond.

Neem contact met ons op

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 5,00 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.