> Dakgoot schoonmaken in Breda doe je bij Hendriksvegers! > Menu

Dakgoot schoonmaken Breda

Uw dakgoot schoonmaken in Breda kan bij Schoorsteenveegbedrijf Hendriks! Wij werken door heel Brabant en Limburg en staan ook voor u klaar wanneer u uw schoorsteen wilt laten vegen. Wij raden aan om een dakgoot een maal per jaar schoon te maken. Woont u in een bosrijke omgeving? Dan is het raadzaam om dit meerdere malen per jaar te doen. Ophopende bladeren, vuil en mos zorgt er namelijk voor dat water niet meer goed afgevoerd kan worden. Hiermee voorkomt u lekkages en schimmel. Wenst u meer informatie?

Neem contact met ons op

Tarieven dakgoot reinigen in Breda

Wij kunnen ons voorstellen dat u van te voren wilt weten waar u aan toe bent voordat u werkzaamheden door ons laat uitvoeren. Per strekkende meter hanteren wij een prijs van €5,00. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen van uw dakkapel.

  • Dakkapel reiniging (klein) € 60,00
  • Dakkapel reiniging (middel) € 80,00
  • Dakkapel reiniging (groot) € 100,00

Bekijk ook onze prijzenpagina wanneer u meer informatie wenst over tarieven rondom dakgoot reinigen in Breda.

Onderhoud dakgoten

Onderhoud aan uw dakgoten zorgt ervoor dat water op een correcte wijze wordt afgevoerd. Is er namelijk sprake van overtollig water in uw dakgoot? Dan is de kans groot dat dit langs de muren zal gaan lopen. Een dakgoot schoonmaken in Breda en omgeving voorkomt lekkages en waterschade. Wij ontzorgen u hier graag in.

Verstopping voorkomen

We kunnen naast dakgoot reiniging in Breda ook andere maatregelen treffen om vervuiling tegen te gaan. Een vogelschroot zorgt ervoor dat vogels geen nesten zullen leggen in uw dakgoten. Een andere maatregel is het plaatsen van een dakgoottegel. Hiermee wordt een ijzerdraad gelegd in de dakgoot die bladeren en vuil blokkeren. Tot slot kunnen we nog een bladscheider plaatsen om ervoor te zorgen dat bladeren zich niet ophopen in de dakgoten. Het schoonmaken van dakgoten doen wij door heel Brabant en Limburg.

Uw dakgoten laten schoonmaken in Breda bij Schoorsteenveger Hendriks

Merkt u dat het water moeizaam langs uw dakgoten loopt, of is het weer tijd voor een jaarlijkse afspraak om uw dakgoten schoon te maken in Breda? Maak gelijk een afspraak! Informeer ook eens naar een onderhoudscontract. Daarmee heeft u geen omkijken meer naar reiniging en bent u gegarandeerd dat het tijdelijk gebeurt.

Afspraak maken

Veel gestelde vragen

Waarom is onderhoud van een dakgoot belangrijk?

Door verschillende factoren zoals vuil, vallende bladeren, mos of vogelpoep kan uw dakgoot verstopt raken. Het water in uw dakgoot kan op een gegeven moment niet meer normaal doorlopen. Dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat uw dakgoot overstroomt of zelfs zorgt voor lekkages.

Wat kost het om een dakgoot te reinigen?

Dakgoten reinigen doen wij al vanaf € 4,50 per strekkende meter. Dit geld bij minimaal 16 meter dakgoot. Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Wat doet een dakgoot reiniger?

Een schoorsteenveger verzorgt het onderhoud aan uw dakgoot. Het inschakelen van een schoorsteenveger is een preventieve manier om verstoppingen en lekkages te voorkomen.