> Laat uw dakgoot schoonmaken in Brabant | Hendrik Schoorsteenvegers > Menu

Dakgoot schoonmaken Brabant

Zeker weten dat uw dakgoot snel en efficiënt wordt schoongemaakt in Brabant? Laat uw dakgoot schoonmaken door Hendriks Vegers. Op een gegeven moment kan het zo zijn dat uw dakgoten niet meer doorlopen en zelfs overstromen. Dat kan komen door vogelpoep, vallende bladeren of mos.

Maak een afspraak

Dakgoot reinigen in Brabant

Uw dakgoot reinigen in Brabant doen wij met de juiste producten en veilige stellingen. Onze medewerkers zijn getraind om uw dakgoot te reinigen zonder uw dakgoot te beschadigen. Daarnaast kunnen wij ook diverse maateregelen treffen om vervuiling van uw dakgoot tegen te gaan. Denk bijvoorbeeld het plaatsen van ijzerdraad, vogelschroot of bladscheiders.

Prijzen dakgoot reinigen

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de prijzen voor dakgoot reinigen voordat u een afspraak maakt. U kunt bij ons uw dakgoot al reinigen voor €5,00 per strekkende meter! Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het reinigen van uw dakkapellen.

Dakgoot reinigen€ 5,00 per strekkende meter

Heeft u minder dan 16 meter aan dakgoot dan rekenen wij € 18,00 extra voorrijkosten.

Dakkapel reiniging (klein)€ 60,00
Dakkapel reiniging (middel)€ 80,00
Dakkapel reiniging (groot) € 100,00

Vakkundig advies

Het is belangrijk dat water op een juiste manier wordt afgevoerd. Zo wordt voorkomen dat overtollig water zorgt voor lekkages of waterschade. Wij ontzorgen u hier graag in. Weet u niet zo goed welke keuze moet maken? Vraag ons gerust om advies. Wanneer bij u op locatie zijn nemen wij een kijkje naar uw omgeving en kunnen wij u voorzien van vakkundig advies.

Afspraak maken dakgoot reinigen Brabant

Ons gediplomeerd en vakkundig personeel beschikt over ruim 20 jaar ervaring met dakgoot reiniging in Brabant. Het is zaak om uw dakgoten goed te blijven onderhouden om lekkages en te voorkomen. Maak daarom direct een afspraak om uw dakgoot te reinigen.

Maak een afspraak