> Wilt u uw dakgoot reinigen in Tilburg | Hendriks Vegers > Menu

Dakgoot reinigen Tilburg

Wilt u zeker weten dat uw dakgoot snel en efficiënt wordt gereinigd? Laat dan uw dakgoot reinigen in Tilburg door erkende dakgoot veger, Hendrik Vegers. Uw dakgoot kan door verschillende factoren vuil of verstopt raken. Denk bijvoorbeeld aan vallende bladeren mos of vogelpoep. Uw dakgoten kunnen op een gegeven moment niet meer doorlopen en tevens overstromen. Om die reden is het verstandig om regelmatig uw dakgoten te reinigen zodat u lekkages en grote reparaties weet te voorkomen. Vooral in de bosrijke wijken van Tilburg is dit belangrijk. De dakgoot vegers bij Hendrik Vegers zorgen voor een snelle en vooral veilige reiniging van uw dakgoot. Bent u direct op zoek naar een veger om uw dakgoot te reinigen in Tilburg? 

Bel ons: 013 – 20 32 295 >> Maak een afspraak

Dakgoot schoonmaken Tilburg 

U kunt uw dakgoot laten schoonmaken door onze specialisten. Wanneer u zelf uw dakgoot wilt schoonmaken is het belangrijk dat u over het geschikte materiaal en veilige stellingen beschikt. Voor veiligheid, gemak en kwaliteit is het zeer aan te raken om dakgoot reinigers in in te schakelen wanneer u uw dakgoot wilt schoonmaken in Tilburg. Wij beschikken over de juiste producten en veilige stellingen. Daarnaast zijn onze medewerkers getraind om uw dakgoot schoon te maken zonder hierbij uw dakgoot te beschadigen. 

Dakgoot schoonmaken prijs

De kosten van uw dakgoot schoonmaken verschillen per situatie. Om het totaal bedrag te bepalen kijken wij naar strekkende meters. De prijs om uw dakgoot schoon te maken in Tilburg is €5,00 per strekkende meter. Dit tarief geldt voor dakgoten die 16 meter of langer zijn. Bij dakgoten die korter zijn dan 16 meter brengen wij €18 euro voorrijkosten in rekening. Wij adviseren daarom om het reinigen van uw dakgoot collectief met het huis van uw buren te doen. Zo behaalt u immers sneller de 16 meter.  

Dakgoot bescherming Tilburg

Naast uw dakgoot schoonmaken in Tilburg kunnen wij verschillende dakgoot bescherming werkzaamheden verrichten om vervuiling tegen te gaan. Naast dakgoot reiniging in Tilburg kunnen wij vogelschroot aanbrengen om vogelnesten tegen te gaan. Wat wij ook plaatsen zijn dakgoot roosters. Dit zijn ijzerdraden roosters die in de dakgoot worden gelegd. Dit rooster vult uw dakgoot zodat bladeren en ander vuil geen kans krijgen om uw dakgoot te verstoppen. Ook kunnen wij nog een bladscheider plaatsen. Deze bladscheider voorkomt dat bladeren in de riolering of het infiltratiesysteem komen. 

Wilt u meer weten over Hendriks Vegers?

Merkt u dat uw dakgoot verstopt zit en geen water meer doorlaat? Maak dan een afspraak voor dakgoot schoonmaken in Tilburg! Ziet u door de bladeren het bos niet meer en heeft u moeite met bepalen wat uw dakgoot nodig heeft? Wij adviseren u ook graag op locatie gezien de omgeving ook een grote rol speelt.  

Bel ons: 013 – 20 32 295 >> Maak een afspraak